Hoofdpagina

Uit HAF Privé

- Welkom -

Welkom op mijn website. Nu bijna zes maanden later is de hak weer geheel geheeld. Met de ogen gaat het iets minder voorspoedig, maar ook hier vorderingen. Hier vindt u hier allerlei informatie over mijn persoon, mijn beroep, mijn hemochromatose aandoening en al mijn hobby's.

Een hobby's zijn treinen, zowel in normaal bedrijf als model in de schaal 1:32. Klik op deze link. Op de modellen pagina ben ik gestart met de bouw van een watertoren. Klik hier en dan op watertoren.

Klik hier voor een vergroting

Door de lichamelijke problemen is het modelbouwen op dit moment een probleem. Als je niet scherp kunt zien is het ook niet mogelijk iets te bouwen. Onderzoek kan natuurlijk wel en daarom iets ouds uit de kast gehaald n.l. een SIK. Achter deze link de voortgang.

Op een spoorbaan kunnen de juiste attributen ook niet ontbreken. Daarom doe ik daar ook onderzoek naar. De locomotieven uit die tijd gebruikten veel water. Het was niet altijd mogelijk om voldoende water aan boord mede te nemen. Daarom stonden her en der langs de lijn diverse water reservoirs. Klik hier.

Uw gastheer

Harry H. Arends